Úszókapu, hogy ne ússzon el egy kertje


Úszókapu, ingatlan felülről

Most adtuk át legújabb komplexumunkat az ügyfelek számára, egy magán konferenciahelységet, ahol a kerti berendezésekre is külön hangsúlyt tettünk, a biztonsági rendszerek és a kertépítésen túl, így elláttuk egy új úszókapuval is. Ehhez a legideálisabbnak a Kerítésland gyártócéget gondoltuk, így felkerestük őket a rendeléssel. Ehhez először is fel kellett mérnünk a kapu méretét, hosszát, hogy reális ajánlatot tudjunk szerezni. Ez azért is volt előnyös, mert a formaméreten kívül biztosítanak egyedi méretezésre is úszókapu legyártását, emellett mi porfestett felületkezeléssel kértük.

Az úszókapu egyébként hozzánk hasonlóan más intézmények, vagy ipari területek bejárataként felkapott. A Kerítésland amúgy egy nagyon megbízható, magyar webshop, ahol már korábban is válogattunk a kínálatból, mert ők hazai raktárkészlettel rendelkeznek, ez nemcsak az úszókapura igaz, és magyar nyelvű támogatás is folyamatosan biztosított. Emellett olyan anyagból dolgoznak az alapok kivitelezésétől kezdve az utolsó festés száradásáig, amelyeknél tapasztaltuk, hogy sok idő után is minőséget hordoz, és ennél a vételnél is ár-érték arányban hozta a megfelelőt.

Az úszókapu kiszállítása és beszerelése is gördülékenyen ment, most már napi szinten használjuk, és festését minden időben képes megőrizni. Mindenkinek ajánljuk a webshopot, aki kerítést, táblás kerítést, mobilkerítést, kaput, garázskaput keres, mert megbízható munkát végeznek és adnak el, kivételes kedvezményekkel.