Megvan a befutó étkező garnitúra!

Megvan a befutó étkező garnitúra!

Nemrég vendégségben jártam, és a finom ételek mellett más területen is gazdagabb lettem. Mivel hamarosan elkészül otthonunk, aktuális lesz a bútorok beszerzése, és így a terek berendezése, megtöltése élettel.

Sok helyen nézelődtem már, de nem vagyok híve a túlságosan kommersz termékeknek, melyeket minden második otthonban megtalálni. Mintha mindenki panelekben gondolkozhatna, és minden otthonnak nagyjából ugyanarra a három-négy sablonra kéne kialakulnia. Nem is vagyok kifejezetten a dizájner termékek rajongója, de szeretem, ha okos megoldásokat találhatok, és nem a tipikus, sablonos megjelenésekben kell gondolkoznom lakberendezést illetően sem. Legutóbb tehát, amikor vendégségben jártam, az étkezés során alkalmam volt megcsodálni és kiélvezni egy nagyon ízléses étkező garnitúra összeállítást! Közben azon gondolkoztam, vajon hol vásárolhatták meg a ház lakói ezt a típust, mert ez biztosan nem az az étkező garnitúra, amibe minden második vendégség során belebotlok, de nem is egy elvont példány.

Bátorkodtam megkérdezni, és a választ fel is írtam magamnak, hogy otthon majd én is nézelődhessek az outletbutor.hu oldalán. Nem pontosan ugyanazt az étkező garnitúrát szerettem volna megvásárolni, de stílusban hasonlót, egy kissé más kiszerelésben. Legnagyobb örömömre nem kellett csalódnom, egyszerre kaptam meg az okos megoldás élményét, hiszen jóval kedvezményesebb áron juthatok hozzá az outlet áraknak köszönhetően a számomra tökéletes étkező garnitúrához, mint a kommersz termékek esetében, ráadásul találtam otthonunkba illőt. A Cristal étkező Flóra asztallal lett az én befutó étkező garnitúra összeállításom, egyszerre kölcsönöz eleganciát és modern megjelenést, mégis egy kis különlegességet és finomságot is ad otthonunk arculatához. Én jól jártam, ezért bátran merem ajánlani azoknak, akik hozzám hasonlóan szeretnek az átlagon túl gondolkozni, és nem mellékesen ár-érték arányban is jól járni!

Tags

Olvass Bele infók

Olvass Bele!

Olvass bele a számos érdekes és változatos tartalomba. Legyen szó utazásról, gasztronómiáról, művészetről vagy bármilyen más témáról, itt megtalálod a számodra fontos információkat. Fedezd fel velünk a világot és olvass bele különleges cikkeinkbe, amelyek garantáltan elvarázsolnak! Olvass bele és merülj el a témák sokszínű világában!

Olvass Bele kategóriák

Címkék

There’s itt még nincs megjeleníthető tartalom.