A felnőtt játszótér segíti a barátkozást

A felnőtt játszótér segíti a barátkozást

Az emberek társasági lények, ez tagadhatatlan igazság. Ahogy öregszünk, és már nem az iskolai környezet társadalmi inkubátorában élünk, egyre nehezebb kielégíteni a társadalmi interakció iránti igényünket.

Társadalmi tisztítótűz jelenik meg a fiatalok körében ebben az időszakban – arra az időszakra gondolok, amely az iskola elhagyása és a szülőség között létezik. Amit mondani akarok: felnőttként nehezebb új barátokat szerezni, igazam van?

Szeretném szilárd alapok építésével kezdeni a dolgokat és a felnőtt játszótér kerül ebben a cikkben a középpontba. Ezt szem előtt tartva szeretnék rámutatni egy nagyszerű NPR sorozatra, amelyet élveztem és tanultam. Ezt NPR Toolkit-nek hívják, és három epizódos ívet csináltak How to Make Friends címmel. Tudom, kicsit furcsa, de az epizódok rövidek és érdekesek. Az első epizód lehet a legjobb, az egész az új barátok keresésének kínos helyzetének felkarolása. Hallgassátok meg!

Azt hiszem, a legfontosabb kivonat ebből az NPR sorozatból, hogy a találkozó klisés tanácsa működik. Csak helyezze el magát azokban a beállításokban, ahol közös érdekei vannak, mint például egy felnőtt játszótéren és élvezni fogja az előnyöket! Nem vagyunk megelégedve azzal, hogy „csak odaadjuk magunkat”, megértem.

Az első lépés viszont az, ha például szeretünk edzeni, hogy a konditerem helyett a felnőtt játszótér mellett döntünk és odajárva könnyen szóba tudunk elegyedni olyan értékes személyekkel, akiknek hasonló az érdeklődési körük, legalábbis az edzés témában.

A lényeg az, hogy mindannyiunknak proaktívnak kell lennünk, és fel kell keresnünk a számunkra érdekes dolgokat. A felnőtt játszótéret felkeresve nem csak az egészségünket helyezzük előtérbe, hanem esélyt adunk új barátságok kialakulásának is.

A felnőtt játszótér pedig azok számára, akik nagyobb városban élnek, valószínűleg könnyen elérhető.

Tags

Olvass Bele infók

Olvass Bele!

Olvass bele a számos érdekes és változatos tartalomba. Legyen szó utazásról, gasztronómiáról, művészetről vagy bármilyen más témáról, itt megtalálod a számodra fontos információkat. Fedezd fel velünk a világot és olvass bele különleges cikkeinkbe, amelyek garantáltan elvarázsolnak! Olvass bele és merülj el a témák sokszínű világában!

Olvass Bele kategóriák

Címkék

álmodás