A fagy és a műfű

A fagy és a műfű

Annak ellenére, hogy jelentős időt töltünk azzal, hogy kifejtjük milyen kemény és tartós a műfű, néhány embernek még mindig nehéz ezt elhinni. Végtére is, a szintetikus gyep műanyagból készült, ugye?

Hogyan lehet, hogy ez valóban helyt tud állni nehéz körülmények között, például a fagy esetében? A fagy bizonyos körülmények között károsíthatja a természetes füvet. Örülünk, hogy minden félelem eltudunk oszlatni a fagy és a műfű kapcsán.

A súlyos fagy károsíthatja a természetes füvet, mert a pengék nedvessége lefagy. Aztán, ha sétálunk a fűben, a pengék letörhetők. Ha elég hideg van, akkor a pengék meghalhatnak. A fagy ilyen módon nem érinti a műfüvet. Ez azt jelenti, hogy nem feltétlenül javasoljuk a sétát a fagyos hamis fűben, két okból. Először is, annak ellenére, hogy a műfű nem csúszós, ha nedves, a fagy jég és jég mindig csúszós. El lehet így csúszni és esni. Másodszor, a séta az erősen fagyott műfűn tömöríti a jeget, amely akadályozhatja a gyep azon képességét, hogy engedje át a nedvességet gyorsan, ahogy a jég olvad.

Tehát a fagy nem fog ártani a műfűnek. Általában, ahogy a nap felmelegszik, a fagy gyorsan elpárolog. Lehet, hogy kísértés, hogy sót vagy hasonlót használjunk a gyepen, de nem javasoljuk. Az ilyen termékek nem fogják megsérteni a gyep felületét, de néha hátrahagyhatnak károsító maradékot. Ez később vízelvezető problémákat okozhat. Emellett nem szeretné, hogy ezek a termékek a talajba vagy a talajvízbe csúszódjanak, mert mindenféle problémát okozhatnak ott is.

Tags

Olvass Bele infók

Olvass Bele!

Olvass bele a számos érdekes és változatos tartalomba. Legyen szó utazásról, gasztronómiáról, művészetről vagy bármilyen más témáról, itt megtalálod a számodra fontos információkat. Fedezd fel velünk a világot és olvass bele különleges cikkeinkbe, amelyek garantáltan elvarázsolnak! Olvass bele és merülj el a témák sokszínű világában!

Olvass Bele kategóriák

Címkék

álmodás