Beko hűtő, egy versenyképes megoldás!

Beko hűtő, egy versenyképes megoldás!

Idehaza talán kevesebben ismerik a Beko hűtőket, noha világszinten nagyon komoly története és referenciája van ezeknek a termékeknek. A céget még félszáz éve alapították Isztambulban, mára pedig Európa 3. legjelentősebb szereplője lett a háztartási gépek iparágában.

A Beko hűtő brandjének elég változatos küldetése van: amellett, hogy kimondottan a teljesítmény és a technológia fejlesztésére igyekszik fókuszálni, a fogyasztói igények széleskörű kielégítésére és a marketingre is nagy hangsúlyt tesz. A Beko hűtők alapvetően a közép-felsőközép árkategóriákat érintik, de elég széles spektrumon mozognak nemcsak az ár, hanem a méret és a különféle paraméterek tekintetében is.

A vásárlói felmérésekből kiderül, hogy a legtöbb Beko hűtő tulajdonos elsősorban a megbízható műszaki jellemzők és a diverzifikált technológia miatt ajánlaná ezeket a termékeket. Ennek fényében mi is utánajártunk a Beko legújabb innovációinak, amelyeket szeretnénk most röviden bemutatni:

HarvestFresh

Ezt a funkciót kifejezetten a zöldségek és gyümölcsök frissen tartására találták ki. Egy olyan „fény-terápiát” jelent, amely a friss áruk vitamintartalmát őrzi meg.

EverFresh+

A Beko hűtőkbe jó pár éve szerelnek ilyen technológiát, amelynek a küldetése az, hogy a hőmérséklet és a nedvességtartalom szabályozásával hozzájáruljon az élelmiszerek hosszantartó frissességéhez.

NeoFrost

Egy szintén nagyon népszerű funkcióról van szó, hiszen a három különálló hűtőrendszer megakadályozza a szagok átáramlását és az áruk jegesedését.

SmoothFit

A Beko hűtő egyik látványos tulajdonsága a karcsú kialakítás és a 90 fokos ajtónyitási pozicionálás. Ezeknek köszönhetően akár szűk konyhába vagy sarokba is telepíthetőek ezek a nagyszerű hűtőszekrények.

Tags

Olvass Bele infók

Olvass Bele!

Olvass bele a számos érdekes és változatos tartalomba. Legyen szó utazásról, gasztronómiáról, művészetről vagy bármilyen más témáról, itt megtalálod a számodra fontos információkat. Fedezd fel velünk a világot és olvass bele különleges cikkeinkbe, amelyek garantáltan elvarázsolnak! Olvass bele és merülj el a témák sokszínű világában!

Olvass Bele kategóriák

Címkék

There’s itt még nincs megjeleníthető tartalom.